Sabrina Wessels 2019-02-01T11:39:30+00:00
Van Panhuis Fysiotherapie Aalten - Maak gerust een afspraak

Sabrina Wessels

Fysiotherapeute, Master geriatrische fysiotherapie i.o.

Sabrina is werkzaam op maandagavond en donderdagavond

Specialisaties:
2011 Fysiotherapie, Groningen
2015 tot op heden: i.o. Master Fysiotherapie in de Geriatrie, SOMT Amersfoort

Verdere aandachtsgebieden:

 

Sinds 2011 ben ik werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van verschillende medische trainingsgroepen waaronder o.a. COPD, reuma, fibromyalgie en hartfalen. Door het behandelen van mensen in verschillende leeftijdscategorieën is mijn interesse ontstaan voor de ouder wordende mens. In 2015 ben ik begonnen aan de Masteropleiding Fysiotherapie in de Geriatrie. Momenteel zit ik in de afrondende fase en hoop dan ook in 2018 mijn diploma voor de Masteropleiding te behalen. Ik specialiseer mij op de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge (biologische) leeftijd, die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen.

Sinds april 2017 ben ik werkzaam binnen deze praktijk. Hier behandel ik diverse klachten in verschillende leeftijdscategorieën, zowel in de praktijk als bij de patiënt thuis. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Als aanvulling behandel ik klachten middels Dry Needling en shockwave therapie. Momenteel werk ik 2 avonden in de praktijk. Daarnaast werk ik elders in een woonzorg- en verpleegcentrum.

Het beroep fysiotherapie blijft zeer boeiend door de diversiteit aan mensen en klachten. Hierdoor is het een leuke uitdaging om samen met de patiënt te zoeken naar de beste individuele aanpak om het lichamelijke functioneren te verbeteren en of verdere achteruitgang te voorkomen.

sabrina Van Panhuis Fysiotherapie Aalten