Seniorfit

Een fit en gezond lichaam krijg en behoud je niet vanzelf! Dit vraagt om aandacht in de vorm van beweging, rust en goede voeding. Hoewel senioren steeds vaker sportief actief zijn, voldoet slechts 22% van deze groep aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Deze norm schrijft voor dat je tenminste vijf dagen per week minimaal 30 minuten per dag matig tot intensief beweegt.

Wij bieden u dus Seniorfit!

Dit houdt in dat u onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten fit kunt worden of blijven. Allereerst zal er een fitheidstest worden afgenomen. Aan de hand van deze gegevens en uw persoonlijke doelen wordt een individueel trainingsprogramma opgesteld. Bij het opstellen van dit programma wordt er door ons rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten.

Iedereen kan deelnemen aan Seniorfit. De trainingen, meestal in kleine groepjes van 8 personen zijn in de oefenzaal van de praktijk. Net als bij een sportschool zijn de kosten (39.50 euro/maand) voor eigen rekening. U wordt aan het werk gezet om uw conditie en spierkracht te onderhouden of te verbeteren. Er wordt rekening gehouden met individuele verschillen in conditie en kracht.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan in beweging!

Seniorfit wordt gegeven op:
Maandag van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur.

LET OP: in verband met Covid-19 is er momenteel een stop wat betreft het aanmelden voor de seniorfit.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.

Van Panhuis Fysiotherapie Aalten

Maak kennis met onze specialisten

Kelvin Mateman
Meer weten?

Matthijs Ebbers
Meer weten?