Spier-pees specialist

Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het behandelen van spier-pees klachten en tevens hebben wij de middelen in onze praktijk om deze blessures adequaat te kunnen behandelen:

Ons doel is natuurlijk om al onze patiënten de best mogelijke fysiotherapeutische zorg te bieden en daarom hebben wij ons gespecialiseerd op vele gebieden. Wij zien veelvuldig patiënten met spier-pees klachten en daarom zijn wij ook spier-pees specialist geworden zodat wij patiënten met spier-pees klachten effectiever kunnen diagnosticeren en behandelen.

Van Panhuis Fysiotherapeuten heeft alle 5 complementaire onderdelen om spier-pees klachten effectief te kunnen oplossen.

Van de oorzaken van spier-pees klachten die het gevolg zijn van het verminderd functioneren van de spier-pees.

Verscherpt onze fysiotherapeutische diagnose, hiermee bepalen wij het type en de ernst van het letsel en kunnen dan vervolgens starten met de meest optimale behandeling. Tegelijkertijd vergroten wij ook de therapietrouw doordat jij als  patiënt meer inzicht in jou klachten krijgt.

Therapie vergroot het behandeleffect. Het is een effectieve en bewezen therapievorm die bij uiteenlopende spier- peesproblemen zoals kalkafzettingen, peesontstekingen en behandelingen van spieren en fascie in slechts enkele behandelingen resultaat biedt.

Therapie passen wij toe bij langdurige peesklachten die niet op shockwave of andere therapieën reageren en het beïnvloed pijn, weefselstructuur en spierfunctief.

(flywheel) Training waarmee we de spieren en pezen kunnen versterken. Dit is bijzonder effectief in de behandeling van spier-pees klachten.

Maak kennis met onze specialisten

bram-bulsink-vanPanhuis

Bram Bulsink
Meer weten?

Kelvin Mateman
Meer weten?

marieke-geven-vanPanhuis

Marieke Geven
Meer weten?