Onze praktijk 2018-12-27T16:53:52+02:00
Van Panhuis Fysiotherapie Aalten - Maak gerust een afspraak

Onze praktijk

Onze praktijk heeft twee vestigingen. De hoofdvestiging aan de Bredevoortsestraatweg 40A te Aalten en een locatie binnen het Gezondheidsplein de Koeweide.

Aan de Bredevoortsestraatweg hebben we zes ruime behandelkamers en een grote oefenzaal met veel apparatuur. Deze oefenzaal wordt naast oefentherapie en revalidatie, ook gebruikt voor groepstrainingen onder begeleiding van één van onze therapeuten.
Op deze locatie beschikken wij over echografie-apparaat voor aanvullend onderzoek
en apparatuur voor Shockwave en EPTE (Echogeleide Percutane Therapeutische Electrolyse).

De tweede locatie is binnen het Gezondheidsplein de Koeweide, waar zich ook een apotheek, een huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk, een diëtiste en bandagist bevindt. Hier is er één ruime behandelkamer met oefenapparatuur.

Onze visie

Dat u wordt gehoord, gezien en geholpen is voor ons leidend.

Uw hulpvraag zo goed mogelijk proberen te begrijpen, bespreekbaar maken, zodat u weet wat wij U kunnen bieden en wat u van ons kunt verwachten. Zo nodig doen we dat in overleg met collega’s van een andere discipline.

Direct toegankelijk

Fysiotherapie is sinds 2012 direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u zich direct kunt melden zonder verwijzing van een arts. Indien gewenst wordt uw huisarts geïnformeerd over uw bezoek.

Zonnenpanelen - Van Panhuis Fysiotherapie Aalten

Groen

Sinds 2013 liggen op het dak van onze grote oefenzaal 40 zonnepanelen. Deze duurzaam opgewekte energie voorziet grotendeels in de stroombehoefte van onze praktijk.

De praktijk is voorzien van airco waarvoor groene energie beschikbaar is.