Marieke Geven

Fysiotherapeute, Manueel therapeute Msc.

Marieke is werkzaam op maandag, dinsdagmiddag/avond, donderdag en vrijdag. U kunt haar bereiken op het telefoonnummer 0543-227075 of mail naar marieke@vanpanhuisfysio.nl

Specialisaties:

  • 2011 Fysiotherapie, Enschede
  • 2014 Master Manuele therapie, SOMT Amersfoort
  • 2017 Dry Needling extremiteiten, Domburg
  • 2018 basisopleiding MSU-echografie, NT-e Vianen
  • 2018 basisopleiding EPTE, NT-e Vianen
  • 2019 Dry Needling wervelkolom, Domburg
  • 2018-2020 verscheidene schoudercursussen
  • 2019 lid Regionaal Netwerk MS Zorg

Overige aandachtsgebieden:

Ik ben sinds 2011 werkzaam in deze praktijk. Na het afronden van mijn studie fysiotherapie ben ik direct gestart met de master Manuele therapie. Hiervoor heb ik mijn diploma in 2014 behaald. Ik ben gespecialiseerd in klachten van de wervelkolom. Veel klachten vinden hun oorzaak in een verstoorde beweeglijkheid van de gewichten, juist met manuele therapie kan dit worden verholpen. Voor complexe en langdurige bestaande nek of rugklachten zorg ik voor een aanpak op maat. Ook klachten van schouder, elleboog, heup, enkel en voet zijn het domein van de manueeltherapeut. Naast manuele therapie behandel ik klachten middels Shockwave therapie, EPTE en Dry Needling. Shockwave en EPTE wordt voornamelijk toegepast bij (chronische) peesklachten zoals bij een tenniselleboog of hielspoor. Om een goede diagnose te stellen maak ik hierbij veelvuldig gebruik van echografie.

Ik haal veel voldoening uit het persoonlijke contact met mensen. Ieder mens is uniek en verdient een individuele aanpak. Wat mij aantrekt is het traject waarin ik samen met de patiënten oplossingen probeer te vinden voor hun klacht. Lichamelijke klachten kan vele oorzaken hebben en het in kaart brengen van alle beïnvloedende factoren is zeer uitdagend. Ervoor zorgen dat patiënten tevreden en klachtenvrij vertrekken zie ik als een grote verrijking van mijn vak.

 

marieke-geven-vanPanhuis

Bekijk ook mijn collega’s!