Bram Bulsink

Fysiotherapeut, Master sport/manuele therapie i.o.

Bram is werkzaam op maandag en vrijdag op de hoofdlocatie aan de Bredevoortsestraatweg.
U kunt Bram bereiken op het telefoonnummer 0543-227076 of mail naar bram@vanpanhuisfysio.nl

Specialisaties:

  • 2017 Fysiotherapie, Hogeschool Arnhem en Nijmegen
  • 2019 basisopleiding MSU-echografie, NT-e Vianen
  • 2019-2022 (verwacht) Master Musculoskeletale Revalidatie (MMR), Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Overige aandachtsgebieden:

In juni 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en sinds maart 2018 werkzaam in deze praktijk. Daarnaast ben ik in september 2019 begonnen aan de master Musculoskeletale Revalidatie in Nijmegen. Dit is een drie jaar durende master waarna ik mezelf manueel-, sport- of orofaciaal (kaak) fysiotherapeut mag noemen. Na het eerste jaar maak ik een keuze tussen een van de drie specialisatie richtingen. Op dit moment wekt de manuele kant en sportkant de meeste interesse bij mij op. Mogelijk wil ik na de master nog een specialisatiejaar doen. In zo’n jaar kun je een van de andere richtingen in één jaar behalen in plaats van in drie jaar.

Binnen het vak fysiotherapie geeft het contact en de samenwerking met elkaar me veel voldoening. Een zo optimaal mogelijk behandeltraject opstellen, samen naar een doel toe werken en hierdoor samen klachten oplossen zijn dingen die voor mij erg waardevol zijn.

Naast de klachten die ik behandel als algemeen therapeut, vind ik de richting sport binnen de fysiotherapie erg interessant. Je zult mij dan ook in de praktijk veelal in de oefenzaal bezig zien. Ik begeleid sporters, van jong tot oud, van enkel tot schouder, gedurende het herstel van een blessure. Het begeleiden, coachen, uitdagen en zien groeien van mensen binnen een revalidatietraject vind ik erg leuk om te doen en te zien. Steeds met kleine stappen samen naar een doel toe werken en het uiteindelijk behalen vind ik het mooist binnen dit vak.

Op de maandagavond ben ik actief als fysiotherapeut bij de voetbalclub AZSV. Hier ben ik met name bezig met adviseren en begeleiden van veelal jongere sporters met blessures.

bram-bulsink-vanPanhuis

Bekijk ook mijn collega’s!